Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Περιπετειώδης καταδίωξη οπλισμένων ληστών στον Ισθμό της Κορίνθου

 
  Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στον Ισθμό της Κορίνθου και τις γύρω περιοχές, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW στο οποίο επέβαινε μια ομάδα τσιγγάνων που αναζητούνται από καιρό για ληστείες. Όμως, εκείνοι δεν υπάκουσαν στο σήμα για έλεγχο και πάτησαν γκάζι.
  Παρά την καταδίωξη, οι ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν. Ωστόσο, μια και το κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαιναν ήταν πια γνωστό στις αρχές, του έβαλαν φωτιά στο Περιγιάλι Κορινθίας για να εξαφανίσουν τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό τους. Στην ίδια περιοχή, ακινητοποίησαν τον οδηγό ενός αγροτικού με την απειλή μιας καραμπίνας, τον χτύπησαν με τον υποκόπανο τραυματίζοντάς τον και εξαφανίστηκαν με αυτό.
  O άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διηγήθηκε τι είχε συμβεί και αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση ανδρών της Ασφαλείας, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε., που «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τους οπλισμένους δράστες. Τελικά, τα κατάφεραν στην περιοχή Κρητικά της Αρχαίας Κορίνθου, όπου πέρασαν χειροπέδες σε τρεις από τους τσιγγάνους. Οι δράστες ανακρίνονται για να εξιχνιαστεί η δράση τους, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους που πρόλαβαν να το σκάσουν βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: www.pronews.gr

Αρχείο